Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Бурцева Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Даниленко С. Г. Добір мікроорганізмів для ферментації м’ясної сировини [Електронний ресурс] / С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Г. В. Бурцева // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 4. - С. 107-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_4_15 Розглянуто основні критерії та методи добору мікроорганізмів із широким спектром біологічних і технологічних властивостей для ферментації м'ясної сировини. Приділено увагу основним групам мікроорганізмів, що є перспективними для створення бактеріальних препаратів, а саме: Micrococсus, Staphylococcus, Lactobacillus, Bifidobacterium, Propionibacterium. Встановлено, що основними критеріями відбору мікроорганізмів до складу бактеріальних препаратів є здатність до розвитку в специфічній еконіші - м'ясній сировині та ступінь впливу мікроорганізмів на смакоароматичні характеристики готового продукту в умовах інтенсифікації технологій виробництва м'ясопродуктів. Розглянуто методи, що їх застосовують для пошуку та селекції технологічно перспективних штамів із різних природних джерел (свіжої м'ясної сировини, фаршу, м'ясних, молочних, кисломолочних продуктів, овочей, фруктів, розсолів та сумішей для посолу).
| 2. |
Бурцева Г. В. Визначення наявності коагулази у стафілококів, виділених з ферментованих м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Бурцева // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 8. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_8_23
|
|
|