Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Бурцева Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Даниленко С. Г. 
Добір мікроорганізмів для ферментації м’ясної сировини [Електронний ресурс] / С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Г. В. Бурцева // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 4. - С. 107-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_4_15
Розглянуто основні критерії та методи добору мікроорганізмів із широким спектром біологічних і технологічних властивостей для ферментації м'ясної сировини. Приділено увагу основним групам мікроорганізмів, що є перспективними для створення бактеріальних препаратів, а саме: Micrococсus, Staphylococcus, Lactobacillus, Bifidobacterium, Propionibacterium. Встановлено, що основними критеріями відбору мікроорганізмів до складу бактеріальних препаратів є здатність до розвитку в специфічній еконіші - м'ясній сировині та ступінь впливу мікроорганізмів на смакоароматичні характеристики готового продукту в умовах інтенсифікації технологій виробництва м'ясопродуктів. Розглянуто методи, що їх застосовують для пошуку та селекції технологічно перспективних штамів із різних природних джерел (свіжої м'ясної сировини, фаршу, м'ясних, молочних, кисломолочних продуктів, овочей, фруктів, розсолів та сумішей для посолу).
Попередній перегляд:   Завантажити - 144.617 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Бурцева Г. В. 
Визначення наявності коагулази у стафілококів, виділених з ферментованих м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Бурцева // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 8. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_8_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 196.614 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського